Back to top

La Cambra apunta a una certa millora de l'activitat arran de la vacunació

L'Informe de Conjuntura Econòmica del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre de la Cambra de Comerç de Reus apunta a un cert optimisme.

L'efecte de la vacunació contra la covid-19, el control de la caiguda de l'ocupació gràcies a l'augment del sector de la construcció i noves possibilitats inversores, porten als experts a un cert optimisme. Així ho han explicat aquest dimecres en la presentació de l'Informe de Conjuntura Econòmica del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

De fet, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha demanat que el govern "cuidi a les empreses, les hem de mimar perquè les que moriran no tornaran, serà molt difícil".

Manca d'inversions

D'altra banda, l'economista Joaquim Margalef ha subratllat algunes de les mancances de la demarcació de Tarragona que han suposat passos enrere, més enllà de la pandèmia. "El greu problema de la nostra zona, dels darrers anys, és que no hi ha hagut una capacitat d'inversió notòria per expensionar l'activitat productiva" ha sentenciat.

D'aquesta manera, ha demostrat que, fins al moment, s'ha parlat de molts projectes, "però que pocs s'han materialitzat". Arran de l'estudi els economistes veuen bones perspectives de sortir de l'impàs de la pandèmia, però recorden que cal reactivar diversos sectors econòmics per sortir del pou. 

Paraules clau:

Notícies relacionades