Back to top

La Cambra de Comerç aplaudeix l'aposta política per la N-420

Junts, Esquerra, PDeCAT i Teruel Existe han presentat una esmena conjunta als pressupostos generals de l'Estat per tal que s'estudiï la viabilitat de desdoblar la coneguda com a carretera d'Alcolea.

Fa unes setmanes que el diputat i el senador de Teruel Existe visitaven la Cambra de Comerç de Reus per escenificar l'acord territorial al voltant de la carretera N-420. Estem parlant de la carretera que, resseguint l'antic traçat romà, uneix la Costa Daurada amb Alcolea de Córdoba passant per Reus, Falset, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta fins a Teruel i Cuenca. Doncs bé, només uns dies després, quatre grups al Congrés dels Diputats han acordat presentar una esmena als pressupostos per tal que s'estudiï el desdoblament de la carretera. Un pas important segons la Cambra de Comerç que aplaudeix la iniciativa política. 

L'ens cameral aplaudeix l'acord polític al territori i assegura que ara cal negociar amb els dos grans partits estatals per aconseguir el sí definitiu a un projecte que, segons el president Jordi Just, "ha de permetre dinamitzar la sortida de mercaderies del Port de Tarragona, potenciar l'ús de l'Aeroport de Reus i millorar la vida de les persones i les empreses del territori". De fet, segons Just, la infraestructura és clau per a mantenir "Reus en el mapa" i assegura que, a hores d'ara, la capital del Baix Camp està quedant fora del centre d'atenció. 

135è aniversari

Jordi Just ha fet aquestes declaracions en la presentació dels actes de commemoració del 135è aniversari de la Cambra de Comerç de Reus. L'ens ha preparat un seguit d'activitats que culminaran amb la gala dels Premis Cambra el pròxim 22 de desembre. 

Paraules clau:

Notícies relacionades