Back to top

La Cambra de Comerç lliura els premis de la 18a edició de la Ganxet Pintxo

Han estat guardonats els establiments Singlot, Sawàddee kà, L’Absis, Museu del Vermut, Abrasa’m, Restaurant 158 i el Racó de JP.

Deu anys i 18 edicions d'una Ganxet Pintxo que continua mantenint l'esperit amb què va nèixer fa una dècada: dinamitzar el comerç i el sector de la restauració de la ciutat i premiar l'aposta gastronòmica dels seus participants. Aquest dilluns, la Cambra de Comerç de Reus ha fet entrega dels set premis d'aquesta edició que va acabar fa quinze dies.

Els premiats

Per part del jurat professional han estat guardonats els establiments Singlot, Sawàddee kà i L'Absis i pel que fa al vot popular, que ha comptat amb més de 3.000 votants, els premis han estat pel Museu del Vermut, Abrasa'm i Restaurant 158.

D'altra banda, el restaurant el Racó de JP ha rebut el premi a millor maridatge amb Estrella Damm. Uns premis que evidencien el bon estat de salut de la cita gastronòmica.

Des de la Cambra de Comerç i la regidoria de Promoció de Ciutat ja s'ha anunciat una pròxima edició de la ruta de tapes, que es durà a terme durant la pròxima primavera.

Paraules clau:

Notícies relacionades