Back to top

La Cambra de Comerç obre un servei d'orientació dels Fons Europeus

Es posarà en marxa a partir de la setmana vinent i estarà adreçat a les empreses i administracions del territori.

'Moltes empreses no saben com accedir als fons europeus'. Així és com el president de la Cambra de Comerç, Jordi Just, detalla una de les principals demandes del teixit empresarial del territori. Per aquest motiu, l'ens ha volgut proporcionar un servei d'orientació d'accés als Fons Europeus. Un assessorament que no només se centrarà en els Fons Next Generation sinó que serà una finestra d'accés a altres fons com convocatòries de subvencions o programes. Tot això analitzant cada projecte en concret a través d'un equip d'especialistes.

Conclusions de les #EleccionsEconomiaEmpresa

Els fons europeus han estat reafirmats com una oportunitat única al cicle #EleccionsEconomiaEmpresa protagonitzat pels candidats a les eleccions catalanes del 14 de febrer. Un espai on s'ha posat sobre la taula la importància d'incrementar el pressupost de l'Autoritat del Transport Metropolità de la demarcació de Tarragona, que el tren-tramvia tingui parada a l'Aeroport de Reus i altres qüestions relacionades amb la tramitació de la Llei de Cambres, un pla de xoc per al turisme i la implantació de les APEU, les Àrees de Promoció Econòmica i Urbana de Catalunya. 

'Fa falta més voluntat política'


La Cambra de Comerç de Reus extreu unes bones conclusions del cicle tot i que creu que, en tot moment, fa falta més voluntat política a l'hora de dur a terme aquests projectes.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades