Back to top

La Cambra de Comerç de Reus inaugura la nova delegació al Priorat

La Cambra de Comerç de Reus ja compta amb una oficina descentralitzada a la seu del Consell Comarcal del Priorat amb l'objectiu d'apropar-se als empresaris i emprenedors de la comarca.
Signatura del conveni

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, i el conseller d'Empresa, Formació i Ocupació del Consell Comarcal del Priorat, Lluís del Arca han signat un conveni per apropar els serveis de la Cambra als empresaris de la comarca.

Això serà possible gràcies a un espai físic i la presència d'una tècnica que atendrà les necessitats de les empreses que vulguin traslladar les seves consultes.

Tècnica de la delegació

Més delegacions a la demarcació

A banda del Priorat, també es posarà en funcionament durant le s properes setmanes les delegacions de la Conca de Barberà, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, també a les seus dels respectius Consells Comarcals.

Proximitat amb els empresaris

D'aquesta manera, la Cambra oferirà els seus serveis mitjançant un contacte permanent amb la realitat de les empreses del territori, una de les prioritats que l'ens cameral s'ha marcat per aquests propers anys. La primera d'elles, l'oficina descentralitzada del Priorat estarà oberta al públic tots els dimarts.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades