Back to top

La Cambra distingeix les empreses del territori

Els premis Cambra han reconegut aquest dijous la tasca de 32 empreses de l'àmbit d'actuació de la Cambra de Comerç de Reus. Canal Reus ha estat una de les premiades.
President Torra

L'auditori Antoni Gaudí de firaReus ha acollit, un any més, els Premis Cambra.

Una cita que organitza anualment, la Cambra de Comerç de Reus amb la voluntat de premiar el teixit empresarial del territori. Una 132a edició en què s'han guardonat un total de 32 empreses del conjunt de comarques que comprèn la Cambra de Comerç de Reus, és a dir, Baix Camp, Priorat, Conca de Barberà, Terra Alta i Ribera d'Ebre.

Consulta aquí la relació de premiats

premiats

Tanmateix, s'han premiat 6 treballs dels mitjans de comunicació locals. Entre ells, es troba el premi lliurat a la periodista de Canal Reus, Mireia Jansà, per la seva secció de 'Comerços Històrics'. Un conjunt de reportatges que, segons han constatat des de la mateixa cambra, "fan un retrat de la història dels diversos agents que formen part del teixit del comerç de Reus des d'una perspectiva humana i familiar".

Els Premis Cambra 2019 també han comptat amb la presència de diverses autoritats locals, així com la del President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, qui ha conclòs l'acte.

Paraules clau:

Notícies relacionades