Back to top

La Cambra impulsa un nou segell de confiança

La Cambra de Comerç de Reus ha presentat el segell 'Comerç de Confiança'. Un distintiu per avalar aquells establiments que segueixen les mesures sanitàries fixades dels del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme davant la Covid-19.
Cambra de Comerç Reus

A partir d'ara, els establiments que ho desitgin podran comptar amb un adhesiu als seus aparadors que certifiqui que compleixen amb les mesures de seguretat i higiene establertes pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme. Es tracta del segell 'Comerç de Confiança' impulsat per les Cambres de Comerç de tot l'Estat.

A Reus, una cinquantena d'establiments ja han sol·licitat aquest segell. Casa Borrull, però, ha estat el primer local de la ciutat en lluir-lo. Asseguren que qualsevol distintiu que acrediti que les coses es fan bé sempre és un punt a favor per al petit comerç.

casa borrull

Major interès als municipis turístics

El segell 'Comerç de Confiança' ha suscitat interès molt especialment als municipis turístics, com és el cas de Cambrils. I és que el fet que el visitant no tingui una relació tan habitual amb un comerç local, fa que el segell li produeixi un plus de confiança i esdevé una invitació clara a entrar-hi i comprar.

Paraules clau:

Notícies relacionades