Back to top

La Cambra reivindica la necessitat de comunicar el territori

Pel que fa al 2022, la valoració dels diversos tallers, jornades i participacions en projectes del territori és molt positiva.

La Cambra de Reus ha valorat positivament l'activitat desenvolupada per la corporació al llarg del 2022, en la trobada anual amb els mitjans locals i del territori d'aquest dilluns. En aquesta, s'ha insistit en la importància d'unes bones comunicacions, en la rellevància de millorar les connexions entre els diversos municipis del sud, però també amb la resta de Catalunya. Un projecte que el mateix Just ha reivindicat que ha de ser el que mogui el territori.

Així, ha posat sobre la taula la importància de desencallar el desdoblament de la N-420 i la millora de la C-14 i de la carretera que uneix Reus i Cambrils, la TV-3141. També hi ha hagut moment per parlar de la necessitat de millora ferroviària, amb exemples com són les línies R-14 i R-15, de l'Estació Intermodal, sobre la qual el mateix president ha dit que "és igual si es fa a Reus o a Vila-seca, però ha de fer-se", i sobre el Fons Nuclear, que Just ha explicat que s'ha d'entendre a nivell de territori, amb un protagonisme dels ajuntaments de Vandellòs i Ascó, però també de la Cambra.

Pel que fa al 2022, el balanç ha estat molt positiu, amb la celebració de diversos tallers i fires, com el que ensenya als joves el funcionament de la llotja i la Reus viu el Vi, i l'assessorament a un bon grapat d'empreses de nova creació.  

Paraules clau:

Notícies relacionades