Back to top

La Cambra de Reus impulsa la mediació empresarial

Es tracta d'un conveni entre el Consolat de Mar i la Cambra de Reus amb els Col·legis d'Advocats de Reus i de Tortosa per la col·laboració empresarial

La mediació empresarial, un objectiu pactat al teixit empresarial de la demarcació. El Consolat de Mar i la Cambra de Reus han signat un conveni de col•laboració amb els Col•legis d'Advocats de Reus i Tortosa per impulsar la mediació empresarial.

Garantir la resolució de conflictes i la continuïtat empresarial

Es tracta d'un sistema de resolució pactada de conflictes alternatiu als tribunals per a les empreses de la Cambra de Reus, que engloba 99 municipis del Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta. La signatura s'ha formalitzat aquest dilluns a la Cambra de Comerç de Reus pel Cònsol Major del Consolat de Mar, Jordi Domingo; les deganes del Col•legi d'Advocats de Reus, Encarna Orduna i Marta Martínez; i el president de la Cambra de Reus, Jordi Just.

Segons les parts signants, el conveni s'emmarca en la voluntat d'impulsar la mediació empresarial com a sistema de resolució de conflictes i de donar suport a la continuïtat empresarial. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades