Back to top

La Cambra titlla de "vergonyós" l'estat en què es troben les infraestructures del territori

Amb la mirada posada en el 2021, la Cambra de Comerç de Reus ja s'ha reunit amb tots els partits polítics amb presència al Congrés dels Diputats, així com al Senat, amb la voluntat d'aconseguir la seva implicació en la millora de les infraestructures del sud de Catalunya.

Acaba l'any i amb ell arriben els balanços que en fan les entitats d'aquest 2020 tan atípic que, per fi, deixem enrere. La Cambra de Comerç de Reus ha estat de les primeres, a través del ja tradicional esmorzar amb els periodistes del territori.

Un any, que en l'àmbit econòmic, s'ha emportat per endavant milers d'empreses i ha enviat a l'ERTO a milers i milers de treballadors. Per aquest motiu, des de l'ens cameral no deixen de reclamar ajudes de caràcter urgent.

Objectiu 2021: millorar l'estat de les infraestructures

No obstant això, a banda de la pandèmia, un altre dels aspectes que més preocupa a la Cambra de Comerç de Reus són les infraestructures. Amb el cicle 'Eleccions, Economia i Empresa', durant la tardor del 2019, es va preguntar sobre quatre infraestructures de titularitat estatal a tots els candidats que pretenien accedir al congrés dels Diputats o al Senat, com són el Desdoblament de la N-420, l'Estació Centrel Intermodal, l'R-15 i l'R-14. 

Ara, amb el darrer esborrany dels pressupostos de l'Estat damunt la taula, la Cambra s'ha tornat a reunir amb tots els partits. 

Els Bons Reus, l'èxit d'aquest 2020

Malgrat tota la incertesa i preocupació que engloba aquest 2020, la Cambra de Comerç de Reus també ha volgut mostrar la seva part més positiva destacant la major presència de l'ens cameral al territori, l'oportunitat que els han brindat les noves tecnologies i destacant un dels projectes estrella de l'any: el Bons Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades