Back to top

La caminada a favor de la lluita contra l'Asperger mobilitza més de 700 persones

Ho han fet a través de la 4a caminada Rutes de Reus, organitzada per Reus Esport i Lleure, que ha tingut com a objectiu principal donar a conèixer i visibilitzar aquesta síndrome. Per aquest motiu, tots els diners recaptats es destinaran a aquesta entitat que compta amb 200 associats al territori.
La caminada solidària a favor de la lluita per l'Asperger mobilitza més de 700 persones

Fer esport i gaudir d'una estona amb família i amics és un dels motius principals que mou a molts ciutadans i ciutadanes a inscriure's a les a alguna de les caminades populars organitzades per Reus Esport i Lleure. No obstant això, si a més, s'hi suma que també es tracta d'una caminada solidària, la partició està assegurada. I és que la 4a caminada Rutes de Rutes ha destinat els diners recaptats a l'Associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona. Una caminada solidària on hi han participat més de 700 persones.

Tot i que es tractava d'una caminada d'11 km, des de l'organització també van organitzar un circuit més curt de 4,5 km per tots aquells que no es veiessin amb cor d'acabar el circuit llarg. Sigui com sigui, i hagin fet el recorregut que hagin fet, tots han assolit els objectius amb èxit.

"Els objectius de les caminades és que actuïn com un punt de trobada, un lloc on les persones que surten a caminar de manera habitual es trobin, puguin compartir un matí amb la mateixa afició", explica el director de Reus Esport i Lleure, Jordi Bros. "Nosaltres el que volem és que la gent conegui camins, conegui circuits, conegui persones que tenen els mateixos objectius que els seus, però d'una manera que surtin a caminar cada cap de setmana", sentencia Bros.

Rutes de Reus compta enguany amb un total de 7 caminades populars. Així doncs, els amants de l'esport encara compten amb 3 caminades més per poder gaudir d'un matí d'esport amb molt bona companyia. Es tracta de les caminades del 4 i 25 de novembre, i s'acabarà la temporada el 16 de desembre amb una caminada coincidint amb La Marató de TV3.

Paraules clau: