Back to top

La campanya Cap Nen/a Sense Joguina entrega més de 9.000 joguines

Es tracta d'una iniciativa de SER Catalunya en col·laboració amb Creu Roja Joventut i la gala final s'ha dut a terme al Teatre Fortuny de Reus

La cinquena edició del Cap Nen/a Sense Joguina al Camp de Tarragona ha ajudat a entregar un total de 9.423 joguines a les comarques tarragonines. Es tracta d'una iniciativa de SER Catalunya en col·laboració amb Creu Roja Joventut i forma part del marc global de la campanya de recollida que duu a terme l’entitat des de fa 30 anys.

La gala final s'ha dut a terme al Teatre Fortuny de Reus, on s'ha donat a conèixer la xifra final de joguines que s'han recollit. Una ballarina, simbolitzant el viatge que fa l’estel de Nadal, ha estat el fil conductor d'aquesta gala, on també hi han participat el cantant Edu Esteve d'Eufòria, Clownic, el Cor Ciutat de Reus i els Gegants Indis, a més de la col·laboració especial de l'escola de dansa Artis i el Bravium Teatre.

Per l’escenari del Teatre Fortuny de Reus també hi han passat diferents responsables de Creu Roja, dues psicòlogues que han parlat de la importància del joc durant la infància, el pastisser Ramon de la Fuente del forn Huguet com a creador de la galeta de la ràdio i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer.

Paraules clau:

Notícies relacionades