Back to top

La campanya dels escuts solidaris contra el càncer infantil recapta 400.000 euros

Les Policies Locals han fet el lliurament simbòlic del taló a l’Hospital Sant Joan de Déu des de l’Ajuntament de Cambrils

La campanya dels escuts solidaris contra el càncer infantil #PelsValents ja ha arribat a la suma de 400.000 euros recaptats per l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Si el passat juliol es feia el lliurament simbòlic del taló de 350.000 euros a Caldes de Malavella, avui s’ha celebrat la nova fita des de l’Ajuntament de Cambrils.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, el regidor de Seguretat Ciutadana, Lluís Abella, i el cap de la Policia Local de Cambrils, Josep Muñoz, han rebut els membres de la direcció de la campanya: el cap de la Policia Local de Caldes de Malavella, Xavier Muñoz, l’inspector de la Policia Local de Sant Celoni, Albert Brunet, i l’agent de la Policia Local de Cambrils, Sito Cano.

Campanya dels escuts solidaris

La campanya dels escuts es va impulsar el 2018 des dels cossos de la Policia Local de Caldes de Malavella, Sant Celoni i Santa Susanna, a finals d’aquell mateix any s’hi va sumar la Policia Local de Cambrils i actualment compta amb la col·laboració de més de 200 cossos de policia municipal, protecció civil, policia portuària i IPA de Catalunya, Astúries, Illes Balears i Euskadi.

Per aconseguir recaptar diners s’han venut escuts solidaris i braçalets, s’han organitzat actes benèfics, calendaris o curses populars. Entre els actes, destaca la travessia solidària protagonitzada per l’agent de la Policia Local de Cambrils Joan Carles Adell, que va nedar des del far del Fangar al port de Cambrils.

A més, des de principis d’estiu també es poden comprar mascaretes solidàries de tipus FFP2, creades a Cambrils, que han tingut molt d’èxit arreu, i aquest Nadal sortiran les noves neules solidàries de Sirvent.

Inicialment els fons recaptats van servir per la construcció del nou Pediatric Cancer Center, que ja va aconseguir els diners suficients per tirar endavant l’obra, i ara es destinen a la investigació del càncer infantil.

Paraules clau:

Notícies relacionades