Back to top

La campanya "I love Cambrils" marca la Fira de Rebaixes

El passeig marítim de Cambrils ha acollit un any més la Fira de Rebaixes, una edició especial perquè ha suposat tornar la vida quotidiana a l'espai on, fa poc més d'una setmana, es va produir l'atemptat. Amb aquesta Fira, i l'impuls de la campanya "I love Cambrils", els botiguers han volgut fer una crida a què la gent torni al carrer, sense por, per recuperar la màxima normalitat.
globus

Coincidint amb l'últim cap de setmana d'agost, trenta-quatre establiments de roba i complements han sortit al carrer per oferir els seus estocs al millor preu. Enguany, però, la Fira ha tingut un estand extra, una carpa des d'on la Unió de Botiguers de Cambrils ha volgut fer palesa la recuperació de la normalitat amb la campanya "I love Cambrils".

El president de l'entitat, Enrique Arce, explica que "hem donat globus amb el lema "I love Cambrils" als nens". Arce ha afegit que "sí que el primer cap de setmana, sobretot el divendres, Cambrils semblava un poble fantasma, però després s'ha anat recuperant. La setmana ha estat absolutament normal..." L'estand ha funcionat com un photocol en què, tothom qui ha volgut, s'ha pogut fer fotos per donar suport a la campanya.

Entre els comerciants, hi ha opinions diverses sobre l'afectació que l'atemptat ha tingut en les vendes. La Mercedes Martínez creu que a la gent li ha costat una mica sortir al carrer, però "que a partir del dimecres ja han notat millora i aquest cap de setmana encara més". "Estem contents", afegeix. La Montse Pijoan diu que "jo vull pensar que no es nota. De gent n'hi ha igual". I la comercianta Montserrat Siuró, assegura que "amb la venda no s'ha notat pas res".

La percepció dels que passegen per la Fira és que, l'afluència de visitants, és l'habitual a la d'altres anys.

Durant els dos dies que ha durat la Fira, la campanya "I love Cambrils" ha repartit uns mil globus.

Notícies relacionades