Back to top

La campanya solidària "Deixa't prendre el pèl" recapta 9.000 euros

LAURA ROIG

Resposta massiva a la iniciativa solidària d'un barber de Cambrils. La campanya "Deixa't prendre el pèl", en favor dels infants amb càncer ha recaptat 9.000 euros. En la campanya hi han participat una seixantena de barbers de tot l'Estat que, en poc més de tres hores, han tallat els cabells a més de vuit-centes persones.

Les cues que s'han generat des de primera hora auguraven una bona recaptació, i així ha estat. Entre els tiquets pel tall de cabell, la venda de merxandatge i les donacions, s'han recaptat uns 9.000 euros que aniran directament a l'AFANOC, l'associació de familiars i amics de nens amb càncer. La campanya "Deixa't prendre el pèl" ha estat iniciativa de Javier Torrente, un barber de Cambrils que, recentment ha conegut algun cas proper d'infants amb càncer. 

Atrets per la convocatòria feta a través de les xarxes socials, una seixantena de barbers que formen part del grup "Barberos de España", han acudit a la cita cambrilenca, i durant poc més de tres hores han tallat cabells i barbes gratuïtament al passeig marítim de la població. Més de 800 persones s'han posat a les mans dels professionals vinguts de tot l'Estat.