Back to top

La canalla balla a ritme de reggae i ska al Petit Reggus

La prèvia de l'històric festival Reggus ha ofert la seva versió infantil amb espectacles, jocs i música pensats per a la canalla.
El Petit Reggus és la prèvia infantil del Festival Reggus de Reggae, ska i altres herbes

Pares i fills han pogut gaudir d'una jornada carregada de música, activitats i espectacles a la plaça del Teatre amb el Petit Reggus. El mític festival de reggae i ska de Reus ha celebrat la segona edició de la seva versió infantil amb una gran afluència de públic. Portar la festa al carrer i apropar aquests estils musicals a la canalla és un dels objectius principals del Petit Reggus.

El Petit Reggus d'enguany ha comptat amb la Companyia BaBaBoom i el seu espectacle que fusiona una història amb música i el llenguatge de signes en català. Els nens i nenes també han pogut pintar-se la cara o gaudir de diversos jocs escampats per la plaça així com escoltar les històries de la Loli Contacontes i sobretot ballar.

La proposta infantil serveix per donar el tret de sortida al Festival El Reggus que enguany celebrarà la seva 26a edició. La vigília de la Misericòrdia serà, una vegada més, un punt de trobada per tots els amants de l'ska, el reggae i el soundsystem en una festa que inundarà La Palma de música durant 6 hores i amb entrada lliure.

Paraules clau:

Notícies relacionades