Back to top

La canalla dels Xiquets de Reus torna a posar-se la faixa

En grups de 20 persones i seguint totes les mesures anti-covid, els més menuts dels Xiquets de Reus han tornat als assajos presencials.

El món casteller torna a posar-se les piles després que la Coordinadora de Colles Castelleres hagi autoritzat els assajos. De moment, en aquestes primeres sessions els protagonistes són els més petits de la colla que, després de quasi un any i mig de pausa, retornen a l'activitat castellera acollint-se al Pla de Represa del Sector Cultural aprovat pel Procicat.

En grups reduïts i amb totes les mesures de prevenció

Adaptant-se a les restriccions vigents, la colla ha dividit els assajos en dos grups que esdevindran bombolla per a les properes sessions. La co-cap de colla dels Xiquets de Reus, Maria Alegret, detalla altres mesures com l'ús obligatori de la mascareta, el gel hidroalcohòlic i la prohibició d'utilitzar els vestuaris.

Arribada de nova canalla

Una trentena d'infants formen part actualment dels Xiquets de Reus. En aquest sentit, la colla espera augmentar aquest nombre i començar a preparar la nova temporada. Tot plegat, amb l'esperança que la pandèmia ho permeti. Ara, l'objectiu és seguir assajant amb aquests grups reduïts infantils i acabar-ho fent més endavant amb els adults. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades