La Canonja s'erigeix en la bèstia negra del Reddis

Els del Tarragonès són l'únic equip que ha pogut guanyar els roigs-i-negres. Tot i aquesta derrota, els reusencs continuen com a líders en solitari de la lliga.

Derrota amarga del Reddis a l'Estadi Municipal. Els roigs-i-negres es plantaven a la cita contra La Canonja amb l'objectiu de sumar tres punts que pràcticament els classifiquessin per la fase d'ascens a Primera Catalana. El partit va començar bé pels locals, ja que Erik González va fer el primer a la sortida d'un córner (1-0).

A la segona part, un xut d'Adrià Sales des de fora de l'àrea va sorprendre Eudald Brull i va situar l'empat a l'electrònic de l'Estadi (1-1). La remuntada visitant va culminar al minut 75, amb un gol d'Agustín Gené (1-2).

Tot i la derrota, els reusencs continuen líders de la Segona Catalana amb 42 punts, quatre més que el Cambrils Unió. Els de Marc Carrasco depenen d'ells mateixos per certificar el seu passi a la fase d'ascens.