Back to top

La Casa Navàs acull la presentació oficial del Reus-Costa Daurada Open

El torneig és la segona prova del calendari del Word Padel Tour 2022 i el Pavelló Olímpic de Reus en serà la seu principal

La Casa Navàs de Reus ha acollit aquest matí la presentació oficial del Reus-Costa Daurada Open, segona prova del calendari del Word Padel Tour 2022, que s’està disputant a la ciutat de Reus. L’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i la jugadora reusenca Ariana Sánchez, en representació de WPT, han presentat el torneig que demà encara la fase final amb la disputa del quadre final de trobades. Tot just avui finalitza la fase prèvia del torneig, que del 8 al 13 de març, aplega als millors jugadors i jugadores de pàdel del món.

El Pavelló Olímpic serà la seu de la competició

La seu principal del Reus-Costa Daurada Open és la pista central ubicada al Pavelló Olímpic de Reus amb capacitat per a 3.500 persones. La pista 2 s’ha ubicat a una carpa annexa al pavelló amb aforament limitat a 150 persones i la pista 3 està ubicada al polilleuger Joan Rebull amb aforament limitat a 250 persones. També s’ha instal·lat una zona de Village de 1.000 m² oberta al públic annexa al Pavelló Olímpic.

En aquesta zona del Village, Reus Promoció i el Patronat de Turisme Costa Daurada de la Diputació de Tarragona ha instal·lat un punt d’atenció als visitants per donar a conèixer els atractius turístics de la ciutat i del territori. Reus espera aquests dies que al voltant de 14.000 persones passin per les instal·lacions del torneig tenint en compte el personal de l’organització, els esportistes i equips i totes les persones que acudeixin com a públic al torneig.

Al web oficial del World Pàdel Tour es pot consultar el quadre femení i masculí de competició i els horaris dels partits. El World Padel Tour és la competició d’abast mundial més prestigiosa d’aquest esport que aquest any es disputa a les ciutats de Miami, Stockholm, Copenhagen, Roma, Madrid, Doha, Barcelona, Cerdenya, Mälmo, Mèxic DF o Buenos Aires, entre d’altres.

Paraules clau:

Notícies relacionades