Back to top

La Casa Navàs, escenari de les saetes per Setmana Santa

La Solemne Processó del Prendiment, que se celebra Dimecres Sant, veurà enguany dos canvis substancials: d'entrada un nou recorregut. I després, el cant de les saetes des del balcó de la Casa Navàs.
casa navas

Imatge: Casanavas.cat

Com cada any, dimecres de sendra l'Agrupació d'Associacions de la Setmana Santa de Reus ha presentat el seu programa d'actes per als propers mesos i fins el 12 d'abril, diumenge de Pasqua.

La principal novetat d'enguany gira al voltant de la processó del Dimecres Sant, que veurà com es canvia el recorregut i que també viurà el tradicional cant de saetes des del balcó de la Casa Navàs.

Setmana Santa

Si l'any passat el lloc escollit per aquest esdeveniment va ser la Prioral de Sant Pere, enguany serà el balcó de la Casa Navàs. A més, la processó del Prendiment canvia el recorregut. Enguany sortirà de la plaça de la Sang i pujarà pel Pallol, Raval Santa Anna, Monterols, Mercadal, carrer Major, Fossar Vell i Raval de Robuster fins arribar a Sant Francesc.

El viacrucis de Divendres Sant fa 120 anys

Enguany també és any d'aniversaris. El viacrucis de divendres sant, organitzat per l'Arxiconfraria del Sant Crist de la Creu compleix 120 anys. La confraria de Sant Bernat Calvó fa 65 anys.

Consulta aquí el Programa d'actes de la Setmana Santa 2020 a Reus

 cartell

Paraules clau:

Notícies relacionades