Back to top

La Casa Navàs organitza un mercat d'artesanies per Sant Jordi

Després de l'èxit assolit a Nadal amb el mercat d'artesania que es va organitzar a la botiga de la Casa Navàs, impulsen per aquesta Diada la primera edició del Navàs Market.

"Navas Market" és una nova inciativa impulsada per tres de les artistes que van participar en el mercat nadalenc i que té vocació de continuïtat. El nou mercat d'art i artesania tindrà lloc de dijous 22 al dissabte 24 d'abril a la botiga de la Casa navàs i comptarà amb la participació de 22 artistes. L'objectiu de l'organització és fer un mercat molt variat en qual convivuen desiciplines com la pintura la joiera, la cosmètica, l'escultura, la fotografia, la il·lustració, el ganxet o el tèxtil. Els participants mercadistes són principalment de Reus i de les rodalies i, segons l'organització, els participans s'han escollit seguint criteris de qualitat, originalitat i diversitat, per tant, ofereixen un producte cent per cent manufacturat.

La Casa Navàs ja ho té tot a punt per a Sant Jordi

D'altra banda, la Casa Navàs ja ha enllestit tots els preparatius per Sant Jordi, centenars de roses i tres senyeres llueixen des de dilluns a la façana. No és la primera vegada que la "guapa del Mercadal" es vesteix de vermell i groc, però sí que és la primera oportunitat que es té de contemplar-la amb el capcer reconstruït. Des que s'ha posat la decoració, la plaça està plena de curiosos fotografiant la façana, per això la Casa Navàs ha engegat un concurs a Instagram a partir del qual la millor imatge s'endurà una entrada triple per visitar l'edifici modernista.

Casa Navàs_Llibre

El Tomàs Barberà, també s'engalana

El Tomàs Barberà també es posa a punt per a la Diada de Sant Jordi. Els balcons de l'emblemàtic establiment també estan decorats amb roses vermelles i amb una llarga senyera.

Tomas Barberà Sant Jordi

optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades