Back to top

La Casa Navàs, protagonista de l'Any Domènech i Montaner

En total s'han programat dotze activitats enguany, relacionades amb la Casa Navàs, per difondre la figura de Domènech i Montaner.

La Casa Navàs ha programat una activitat cada mes per a celebrar l’Any Domènech i Montaner, i facilitar la difusió d'aquest referent del modernisme europeu, a la ciutat de Reus.

Aquest mateix 31 de gener s’engega una promoció especial de xecs descompte per visitar de la Casa Navàs. Aquests es repartiran als comerços de proximitat. 15.000 aniran a càrrec de la Unió de Botiguers i 15.000 més, a càrrec del Tomb de Reus. El 28 de febrer s’inaugurarà l’exposició fotogràfica col·lectiva ‘Mirant la Casa Navàs’, com a resultat de les visites fotogràfiques a l’edifici, amb fotògrafs amateur, i afegint-hi les obres de fotògrafs professionals. 

Al març s’estrenarà una nova visita teatralitzada, titulada ‘Un somni amb caràcter’, i el 15 i 16 d’abril se celebrarà una festa de recreació històrica que pivotarà entre la plaça del Mercadal i la Casa Navàs.  Al maig hi haurà el segon concurs de pintura ràpida Casa Navàs i al juny l’exposició escolar ‘Fes la teva casa modernista’. Pel que fa a la segona meitat del 2023, hi haurà dansa, un vermut i una exposició sobre l’obra de Lluís Domènech i Montaner, entre altres.

Recollint testimonis

Més enllà de tots aquests actes, la Casa Navàs inicia una recollida de testimonis de totes aquelles persones que, en primera persona o per un familiar directe, hagin tingut relació amb la casa al llarg de la seva trajectòria.

Fins al setembre, recolliran històries a través del correu info@casanavas.cat o a la mateixa porta de la casa, i entre els mesos d’octubre i novembre es procedirà a l’enregistrament dels relats, per al de mantenir la memòria històrica de l’edifici.

cartell casa navas

Paraules clau:

Notícies relacionades