Back to top

La Casa Navàs reobre de nou al públic aplicant mesures de seguretat contra la COVID-19

L’emblemàtic edifici de la Plaça del Mercadal ha reobert les seves portes per oferir de nou visites guiades, adaptant-se però a la situació actual. Tant per als visitants com per als treballadors s’han establert protocols de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19.

El passat 11 de juliol la Casa Navàs va reobrir de nou al públic després de més de 3 mesos tancada a causa del confinament. El retorn però s’ha hagut de fer adaptant-se a les circumstàncies actuals i, per tant, aplicant diverses mesures de seguretat adreçades tant als visitants com als propis treballadors. 

Pel que fa al públic, abans d’accedir a l’edifici cal higienitzar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i passar un control de temperatura. A l’entrada del recinte, on es realitza l’explicació inicial, es distribueixen peücs per a les sabates i es recorda que és obligatori l’ús de mascareta en tot moment. Pel que fa al personal, es duen a terme tasques de desinfecció constants dels elements que es poden tocar i es realitzen les explicacions amb micròfon per poder fer ús també de la mascareta. En motiu de la COVID s’han tret els bancs modernistes de l’entrada, ja que no era viable desinfectar-los amb la freqüència necessària sense danyar-los i s’ha reduït el nombre de persones per grup, limitant-se a 13

Per compensar la reducció d’aforament, s’ha augmentat el nombre de visites, que actualment es realitzen cada 30 minuts. Des de Casa Navàs es valora de manera positiva la represa, ja que si bé ha disminuït el públic estranger ha augmentat el nacional i, inclús, el local.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades