Back to top

La Casa Navàs reobrirà amb noves activitats

Després de diversos tancaments temporals arran de la pandèmia, la Casa Navàs proposa diverses novetats com visites teatralitzades, conferències o visites fotogràfiques entre d'altres.

Després d'un any de tancaments temporals per l'emergència sanitària, la Casa Navàs torna a obrir les seves portes el proper 20 de maig. Ho farà carregada de novetats com les visites teatralitzades on el visitant podrà conèixer aquest espai emblemàtic del modernisme d'una manera divertida i amena.

Pels amants de la fotografia, també es duran a terme visites fotogràfiques per tal que els participants puguin immortalitzar cada un dels racons de l'obra de Lluís Domènech i Montaner. També neixen les Revetlles de la Casa Navàs, on després d'una visita guiada, els visitants podran gaudir d'un concert i un sopar a peu dret.

Foto institucional de la reobertura de la Casa Navàs

Durant tot el mes de juny, l'equipament també acollirà un cicle de conferències amb la voluntat de reflexionar sobre el patrimoni i el modernisme. A més a més també es vol crear el Club Casa Navàs una xarxa amb tots els amants del modernisme per tal de fer-los ambaixadors de l'obra de Lluís Domènech i Montaner i a la vegada puguin gaudir de diversos avantatges.optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades