Back to top

La Casa Navàs triomfa amb la seva Visita Concert d'Any Nou

Els encarregats de guiar els visitants per l'interior de la casa eren els actors de la companyia Producciones Lucky & Luke.

Ja és 2022 i la Casa Navàs ha volgut celebrar-ho amb la seva Visita Concert d’Any Nou. Concretament, aquest diumenge, en dos passis, s’ha ofert una visita nocturna especial conduïda pels actors de la companyia Producciones Lucky & Luke.

Els protagonistes de la vetllada eren Pere Ferré, el cap d’obres de la construcció de la Casa Navàs, Marcel Pons, l’encarregat de la botiga, i Roser Serra, la governanta de la casa. Aquests personatges han estat els encarregats de guiar els visitants per l’interior de la casa, mentre els explicaven tots els secrets i detalls. I és que a la casa es conserva el primer telèfon de la ciutat de Reus, com també és rellevant que no hi ha cortines, tapissos, ni catifes, ja que la senyora de la casa, Pepa Blasco, era molt exigent amb la higiene. Les valoracions dels visitants han estat molt positives.

En acabar la visita, s'ha ofert un petit concert amb la veu de la reusenca Angie Rodríguez i Christmas Trio, que han apostat per un repertori molt nadalenc. Tot plegat ha anat acompanyat d’un piscolabis, que ha posat el punt final al muntatge.

Paraules clau:

Notícies relacionades