Back to top

La casuística entre Mont-roig del Camp i el toc de queda

Mentre que Miami Platja sí que arriba als 10.000 habitants, el nucli de Mont-roig del Camp no arriba ni als 4.000 habitants.

La portaveu del Govern de la Generalitat, Patrícia Plaja, anunciava aquest dimarts, 11 de gener, que si les previsions de desacceleració de la pandèmia es compleixen “no s’allargarà el confinament nocturn una vegada finalitzi la vigència de l’actual mesura”, és a dir, després del 21 de gener.

Tot plegat, Plaja ho assegurava després d'admetre que hi ha "indicis que apunten a una futura millora" de la pandèmia. Contràriament, al que diuen els professionals sanitaris. 

La fi del toc de queda

En qualsevol cas, durant l'últim mes, han estat més d'un centenar els municipis catalans que s'han vist afectats pel toc de queda. I des de passat divendres, 7 de gener, s'hi han sumat 8 municipis més. Entre ells, Mont-roig del Camp.

Ara bé, la conjuntura, en què es troba aquest municipi del Baix Camp el fa especial. I és que el nucli de Mont-roig no arriba als 10.000 habitants. De fet, amb prou feines arriba als 3.000 habitants. Ara bé, Miami Platja sí que els supera. Una diferència entre nuclis que ha tornat ha aixecat alguna queixa entre els veïns. 

Paraules clau:

Notícies relacionades