Back to top

La cavalcada de Cambrils tindrà nova carrossa i canvi de recorregut

El programa d’activitats nadalenques inclou la projecció de videomappings, espectacles d’animació, actuacions musicals, tallers infantils, jocs, gimcanes, la recollida de cartes i la cavalcada dels Reis d’Orient.

S'acosta el Nadal i Cambrils també prepara una gran quantitat de propostes, durant aquests dies, per celebrar-lo, en el marc de la campanya 'Per Nadal, estimo Cambrils, gaudeixo Cambrils'. Diumenge 18 de desembre, a les 19h, l'Ermita acollirà el concert de Nadal amb la Coral Verge del Camí.

Dijous 22, a la plaça de la Vila, i divendres 23, a la plaça del Pòsit, hi haurà la visita del pare noel, amb el ball dels elfs. Entre dimarts 27 de desembre i dimecres 4 de gener se celebraran diverses activitats per infants, vinculades a la unió de botiguers, com tallers de màgia, gimcanes pels comerços, jocs al carrer, contacontes i pintacares.

Revetlla de cap d'any i novetats a la cavalcada

També, la nit de cap d'any se celebrarà la revetlla jove a l'ateneu juvenil amb l'actuació de The Walkmans, Dj Wateque Sound i Dj Cornelius. La cavalcada de Reis cambrilenca comptarà amb una nova carrossa amb motius cambrilencs que s’inaugurarà el 31 de desembre i es posarà a disposició dels heralds reials per totes les seves tasques.  Els Reis tornaran a arribar per mar com és tradicional, a les 18:30h del 5 de gener, i la cavalcada modificarà el seu recorregut per les obres de la Rambla Jaume I.

Un espectacle de mapping

Pel que fa a l'espectacle de llum, imatges i so projectat en 3D, es durà a terme a la plaça de la Vila els dies 21, 23, 28, 30 de desembre i el 4 de gener, a les 18:30h, i a la torre del port els dies 17, 22, 24, 29 i 31 de desembre i el 3 de gener, a les 18:30h.

Paraules clau:

Notícies relacionades