Back to top

La centenària botiga Navàs abaixa la persiana

L'històric establiment Sucessors de Joaquim Navàs abaixarà la persiana després de més de cent anys. Els motius no han transcendits però el tancament arriba pocs dies després que es fes públic la venda de l'immoble de la plaça del Mercadal.
La centenària botiga Navàs abaixa la persiana

La botiga Successors de Joaquim Navàs tancarà després de més de cent anys de vida, segons avançava ahir el Diari Més i ha pogut confirmar aquesta casa. L'històric establiment, dedicat a la venda de productes tèxtils i ubicat als baixos de la Casa Navàs, ja ofereix descomptes de fins el 50%.

No han transcendit els motius pels quals els propietaris han decidit abaixar la persiana, tot i això han assenyalat que es tracta de "moments molt dolorosos". El tancament coincideix amb el canvi de mans de la propietat de l'immoble, que ha passat a l’empresari reusenc vinculat a Tecnol i a Go Fruselva Xavier Martínez i Serra.

La botiga de la Casa Navàs va rebre al 2015 un dels Premis Nacionals als Establiments Centenaris que atorga la Generalitat de Catalunya i és un dels comerços més antics de la ciutat, el qual encara preserva les mateixes característiques del negoci i la seva estructura.