Back to top

La CGT denuncia noves retallades a l'Hospital de Reus després del canvi de gestió

L'hospital va passar a dependre del Departament de Salut el passat 1 de juny

La CGT de l'Hospital Sant Joan de Reus denuncia noves retallades després de passar a ser gestionada per la Generalitat. El passat 1 de juny, l'empresa Hospital Universitari Sant Joan es va convertir en la nova empresa Salut Sant Joan de Reus-Baix Camp, depenent del Departament de Salut. Es tracta d'un canvi que, segons declara la CGT en un comunicat, "els treballadors d'aquesta casa havíem dipositat moltes esperances".

Segons explica el sindicat, el personal de l'hospital fa 10 anys que pateix retallades, que l'Ajuntament de Reus havia justificat amb què no podia assumir una despesa tan elevada. Ara, amb el canvi de gestió i la incorporació al Departament de Salut, s'esperava que la situació es revertís. Doncs, segons detalla la CGT "fa uns dies que s'ha inaugurat la nova empresa, i el primer que han fet és anunciar-nos que estan "estudiant" noves retallades que afecten els treballadors i treballadores".

Pàrquing i llar d'infants

Aquestes retallades afectarien la subvenció del pàrquing i de les llars d'infants. El sindicat de treballadors explica que aquestes subvencions es van oferir com a contrapartida per acceptar congelacions salarials. "En un principi, ens van dir que el pàrquing seria gratuït pels treballadors, després que només subvencionarien una petita part i ara que s'ha acabat el bròquil!", bramen des de la CGT.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades