Back to top

S'obre la cita prèvia per a la vacunació infantil contra la COVID

El dia 15 de desembre de 2021 s’inicia la campanya de vacunació contra la COVID-19 en infants d’entre 5 i 11 anys,

Avui dilluns han arribat les primeres dosis per vacunar al col·lectiu més jove i que, actuallment, té més incidència de casos de Covid-19. En total, 234.000 vacunes que s'administraran als punts de vacunació habilitats i serà necessària la cita prèvia. Ara bé, són diversos els pares i les mares que tenen dubtes a l'hora de subministrar la vacuna als seus fills. I de fet, aquest debat, també s'ha estrés entre els professionals. En qualsevol cas, asseguren que la vacuna és segura, també, entre els infants.

Cita prèvia

El dia 15 de desembre de 2021 s’inicia la campanya de vacunació contra la COVID-19 en infants d’entre 5 i 11 anys, es pot demanar cita prèvia a partir d'aquest dilluns a les 14  a vacunacovidsalut.cat.

Per a aquest grup d’edat s’administra una posologia específica d’una de les vacunes aplicades als adults (Pfizer/BioNTech - Comirnaty); la dosi administrada per a la franja d’edat d’entre 5 i 11 anys és un terç (10 mcg) de la que s’administra als adolescents i adults (30 mcg).La dosi és la mateixa per a un infant de 5 anys que per un d’11 anys i cal administrar-ne dues dosis separades entre 4 i 8 setmanes.

Més informació

Paraules clau:

Notícies relacionades