Back to top

La ciutadania es bolca al Gran Recapte que ha tornat al format prepandèmia

El Banc dels Aliments preveu recollir a Reus més de 25 tones de menjar

La solidaritat ha estat la protagonista aquest divendres i dissabte en la 14a edició del Gran Recapte dels Aliments. Segons el recompte de dades fins ara, i a l'espera dels resultats definitius, es preveu que a Reus es recolliran més de 25 tones d'aliments, ja que s'hi ha de sumar els tiquets per valor de 3 euros que es poden adquirir al Mercat Central i al del Carrilet, el que s'ha recollit als hipermercats i les aportacions online.

No s'assoleixen les xifres de 2019

Les xifres són una mica inferiors a les del 2019, però des del Banc dels Aliments es mostren molt satisfets tenint en compte que ens trobem en un context complicat, marcat per la inflació. També destaquen positivament la gran implicació de la ciutadania, ja que la campanya ha comptat amb un gran nombre de voluntaris.

La campanya continua activa 

Arròs, pasta, farina, sucre o llet han estat els productes que més s'han recollit. Els que ho desitgin, encara poden fer les seves aportacions econòmiques a les caixes dels supermercats fins al dia 6 de desembre o a través de la web del gran recapte fins al dia de Nadal

Paraules clau:

Notícies relacionades