Back to top

La ciutadania debat al Teatre Bartrina

La societat civil i representants dels partits pel dret a decidir s'han trobat aquest dimarts al Teatre Bartrina. A través d'un acte en el qual els ciutadans han pogut preguntar dubtes entorn al procés, els polítics participants han deixat clar un únic quòrum: que la pregunta que hauria de tenir el referèndum per la independència sigui binària
El teatre Bartrina, aquest dimarts

El Pacte Nacional pel Dret a Decidir aconsegueix l'objectiu que s'havia marcat en l'acte al Teatre Bartrina: fomentar el debat directe entre la ciutadania i les forces polítiques que donen suport al dret a decidir. Figures com Quim Arrufat, Toni Castellà, Anna Simó o Marc Pinyoles han respost a les preguntes que per una banda ha formulat el periodista Gerard Gort i de l'altra, les qüestions que han posat sobre la taula els assistents. Un dels aspectes en el qual s'ha trobat quòrum entre totes les formacions polítiques és el fet que la pregunta del possible referèndum sigui binària.

L'acte va comptar amb vuit representants de diferents partits i moviments polítics. Malgrat que en un primer moment s'havia confirmat l'assistència de Lluís Rabell, president del grup de Catalunya Sí Que es Pot, finalment va ser baixa d'última hora.

Paraules clau:

Notícies relacionades