La coca, que no falti per la Revetlla de Sant Joan
Sant Joan és una de les festes més estimades pel Forn de Pa i Pastisseria Huguet, i enguany aquesta tradició ha arribat a l'establiment com un alè d'aire fresc.
Han estat molts els clients que han fet cua al carrer de l'Alcalde Joan Beltran al llarg del matí d'aquest dimarts per recollir la tradicional coca de Sant Joan, superant així les expectatives de venda després d'un any complicat.
'Més de 500 coques s'han enfornat al llarg de tota la nit, i ja estan llestes per arribar a les cases', afirma Ramon de la Fuente, copropietari del Forn de Pa i Pastisseria Huguet
La coca de xocolata és la que té més èxit al Forn de Pa i Pastisseria Huguet superant, fins i tot, la coca més tradicional com és la de crema, fruita i pinyons o crema sola.
La novetat és però la coca d'avellana que també ha tingut sortida, com les pizzes, que avui no faltaran a les taules dels reusencs i les reusenques.