Back to top

La coca, que no falti per la Revetlla de Sant Joan

El Forn de Pa i Pastisseria Huguet ha tret fum aquest dimarts des de primera hora del matí. La previsió és vendre vora 500 coques al llarg del dia.
Una coca de Sant Joan del Forn de Pa i Pastisseria Huguet

Sant Joan és una de les festes més estimades pel Forn de Pa i Pastisseria Huguet, i enguany aquesta tradició ha arribat a l'establiment com un alè d'aire fresc.

Han estat molts els clients que han fet cua al carrer de l'Alcalde Joan Beltran al llarg del matí d'aquest dimarts per recollir la tradicional coca de Sant Joan, superant així les expectatives de venda després d'un any complicat.

'Més de 500 coques s'han enfornat al llarg de tota la nit, i ja estan llestes per arribar a les cases', afirma Ramon de la Fuente, copropietari del Forn de Pa i Pastisseria Huguet

La coca de xocolata és la que té més èxit al Forn de Pa i Pastisseria Huguet superant, fins i tot, la coca més tradicional com és la de crema, fruita i pinyons o crema sola.

La novetat és però la coca d'avellana que també ha tingut sortida, com les pizzes, que avui no faltaran a les taules dels reusencs i les reusenques.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades