Back to top

La companyia Pepa Plana porta "Si tu te'n vas" al Morell

Teatre de pallasses, d’una artista reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura 2014 i el Premio Nacional de Circo 2022

L’escenari del Teatre Auditori del Morell rebrà aquest divendres, 10 de febrer a les 21 h, l'espectacle de la companyia Pepa Plana titulat "Si tu te'n vas".

Una finestra, una llum. Una altra finestra, un quotidià. Una altra finestra, un edifici on tres dones ens parlen d’un no poder parar. Tot s’ensorra, es trenca, la maleïda guerra eterna! Tres pallasses que es troben en aquest camí de l’èxode antic per recrear el món i tornar-nos el plaer de riure de les coses més petites, però posant el dit a la nafra quan les coses ens molesten.

Viuen en les històries que s’han explicat en tots els conflictes i utilitzen números de pallassos antics per reafirmar la voluntat de ser còmiques. Tres heroïnes oblidades que ens expliquen la seva història amb la voluntat de riure i fer riure, per viure en la nostra memòria. Tot plegat, procedent de la companyia de la pallassa reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura 2014 i el Premio Nacional de Circo 2022.

Compra les entrades

Les entrades anticipades tenen un preu de 12 euros, i es poden adquirir tant a l’oficina del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com online. A taquilla, una hora abans de l’inici de la funció, les entrades valen 15 euros. Els menors de 18 anys, paguen un preu únic de 5 euros.

Aquesta és la tercera proposta de la temporada, que s’allargarà fins al mes d’abril i que inclou https://elmorell.koobin.cat/ i a la qual posarà el punt final el 8è PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del nostre poble.

Consulta la programació

Paraules clau:

Notícies relacionades