Back to top

La competició dels clubs de l'EHCA, a l'abril

Continua havent-hi canvis en el torneig de l'EHCA. Si primer la competició havia de començar a mitjans del passat mes de gener, ara el torneig es disputaria el pròxim mes d'abril.

Segueix el moviment en l'intent de crear una competició europea des de l'EHCA, l'Associació Europea de Clubs d'Hoquei. El torneig havia de començar el passat mes de gener, amb un format de competició basat en dos grups i una final a vuit, però la pandèmia va obligar a posposar-ho, tal com va explicar el portaveu de l'EHCA Toni Miró a Canal Reus el passat gener.

Nou format

Doncs bé, segons informa RAC1, els dotze clubs de l'EHCA participaran en una competició europea organitzada per la World Skate. D'aquesta manera, el torneig comptaria amb Reus, Barça, Liceo, Noia i Caldes de l'OK Lliga; Sporting, Benfica, Porto, Oliveirense i Barcelos de Portugal; el Forte dei Marmi italià i el Saint-Omer francès. De cara a l'any vinent, els clubs de l'Associació tornarien a competir en la Lliga Europea.

hoquei reus deportiu

Canal Reus ha contactat amb l'EHCA per tenir més informació en relació amb la notícia emesa per RAC1, però des de l'Associació de Clubs s'ha assegurat que "no tenen res a explicar" i que "continuen negociant" amb la federació.

Paraules clau:

Notícies relacionades