Back to top

La confiança dels empresaris sobre el futur econòmic del territori cau en picat

La sensació d’ofec i el pessimisme generalitzat entre els empresaris del territori arran de la crisi provocada per la Covid-19 també s’ha evidenciat en el Radar Cambra del 1r Trimestre del 2020.
empresaris

Durant els últims informes del Radar Cambra, s'havia constatat una baixada en la confiança del sector empresarial sobre el futur immediat de l'economia. No obstant això, les dades econòmiques favorables dels últims mesos feien preveure un futur esperançador.

Una visió a curt i llarg termini que ha topat de ple amb una pandèmia mundial i que ha provocat que més del 50% dels empresaris que participen en aquest informe realitzat per la Cambra de Comerç de Reus vegin el futur bastant negre. Tot i això, les administracions apel·len a l'optimisme.

Les diferències entre abans i després de l'estat d'alarma

L'informe es va portar a terme entre el 4 i el 28 de març. Per aquest motiu, el seu autor, Hildebrand Salvat, destaca les diferències entre les respostes obtingudes abans i després de l'estat d’alarma.

Reclamen mesures econòmiques urgents

La Cambra de Comerç de Reus i l’Ajuntament de la ciutat també han aprofitat l’ocasió per demanar i exigir mesures econòmiques urgents a la Generalitat i al govern espanyol per poder fer front a la crisi econòmica i ajudar així als empresaris del territori.  

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades