Back to top

La contaminació a Hispània arriba al plenari

Al saló de plens s'ha presenciat un estira i arronsa entre el govern i l'oposició sobre els dos temes que els han ocupat aquesta setmana: la contaminació de la Hispània i el carril bicicleta a Blancafort

La CUP fa setmanes que incideix en la necessitat d'aturar el projecte de construcció d'un aparcament soterrat a la zona de l'antiga Hispània. Allà s'hi han trobat elements contaminants al subsol i els cupaires critiquen que no s'ha informat detingudament a la ciutadania tot i que fa dos anys que es coneix aquest inconvenient.

La regidora de la CUP, Mònica Pàmies, ha acusat que l'Ajuntament ha fet el contrari que donar tranquil·litat i que no han "d'abocar la responsabilitat a tercers, quan la responsabilitat és seva", apuntant directament al consistori. Per la seva banda, Marina Berasategui, ha defensat la postura del govern. 

El carril bici a Blancafort, també en el punt de mira

Durant el plenari també s'ha abordat el futur carril bici que ha de connectar Reus amb el Golf Aigüesverds i que, tal com els hem explicat aquesta setmana, l'Ajuntament ha admès que, a hores d'ara no es contempla una vorera i que existeix un problema en el tram que transcorre per sota la T11.

Segons han explicat, incorporar la vorera faria retardar el projecte perquè caldria tornar alguns passos enrere. Construir ara un carril bici compensa la manca de la vorera. 

Paraules clau:

Notícies relacionades