Back to top

La Copa Catalana Cadet de carretera comença a rodar a Montbrió

Héctor Álvarez ha protagonitzat la cita i s'ha imposat en 3 de les 5 classificacions, en una competició que ha comptat amb participants de fora del territori català per l'excepcional situació que viu l'esport en el conjunt de l'estat

La cursa inaugural de la Copa Catalana Cadet de carretera s'ha celebrat aquest dissabte a Montbrió del Camp. Els amfitrions s'han estrenat en l'organització d'aquesta modalitat amb la Montbike Race, ja que fins ara ho havien fet amb circuits de BTT.

Aquesta ha estat una organització marcada especialment pels protocols sanitaris. Els corredors han hagut de passar un control de temperatura al principi de la jornada i no s'han pogut llevar la mascareta fins un minut abans del xiulet de sortida. Els organitzadors han hagut d'insistir en les mesures i recordaven que els corredors han de llegir-se el protocol COVID de cada comunitat.

Cursa de circuit curt

El circuit ha estat de 45 kilòmetres repartits en tres voltes que han recorregut Montbrió, Riudecanyes, Vilanova d'Escornalbou i Mont-roig. El corredor alacantí Héctor Álvarez ha protagonitzat la jornada imposant-se en 3 de les classificacions i mantenint sempre la diferència amb un pilot molt nombrós. De fet, la participació s'ha triplicat en aquesta ocasió, ja que, a falta de curses en altres llocs de l'estat, s'hi han afegit també corredors de la Comunitat Valenciana, Aragó o Múrcia.

Aquesta categoria del ciclisme català preveu un calendari amb 16 curses i la segona es disputarà aquest mateix cap de setmana al Prat de Llobregat. La competició tornarà al Camp de Tarragona a l'agost, quan Vila-seca acollirà la Cursa Festa Major. 

Paraules clau:

Notícies relacionades