Back to top

La Copa del Rei d'hoquei, en joc i pendent de la Covid

Només queda una jornada per finalitzar la primera volta de l'OK Lliga i, per tant, per conèixer els vuit equips classificats per la Copa del Rei, dels quals n'hi ha set que ja saben que hi seran, entre els quals el Reus Deportiu Virginias.

Una jornada amb horaris unificats és sinònim de reptes en joc. En aquesta ocasió, la classificació per la Copa del Rei, amb caps de sèrie i l'últim bitllet pel torneig del KO per decidir. Dels vuit primers de l'OK Lliga, n'hi ha set que ja saben que jugaran la Copa: Barça, Liceo, Lleida, Noia, Reus, Calafell i Caldes. I d'aquests, només Barça, Liceo i Lleida ja són caps de sèrie.

El Noia, el Reus Deportiu Virginias i el Calafell es disputaran la quarta plaça en joc. Però ni reusencs ni calafellencs dependran d'ells mateixos, ja que el Noia ho té tot de cara per ser cap de sèrie. En cas de derrota dels de Sant Sadurní, un triomf reusenc els classificaria com a quarts i caps de sèrie.

El Noia visita la pista de l'Alcobendas, en un partit que s'ha hagut d'ajornar per la COVID, el Reus rebrà el Voltregà i el Calafell jugarà a can Barça, en una data també encara per determinar per culpa del virus. De fet, el del Noia i el del Calafell són tot justs els dos partits que, de moment, s'han vist afectats per aquesta sisena onada.

D'altra banda, hi ha la vuitena plaça en joc, una posició que, de moment, ostenta el Voltregà, que s'ho jugarà tot al Palau d'Esports. A banda dels osonencs, l'Alcoi, l'Igualada i el Manlleu encara mantenen opcions d'anar a la Copa. Els valencians jugaran a casa contra el Girona; els de l'Anoia rebran el Palafrugell i el Manlleu viatjarà fins a La Corunya.

Els partits que de moment no s'han ajornat es disputaran aquest dissabte 8 de gener a partir de les 20 h del vespre. La classificació per la Copa, també s'ha vist afectada per la COVID.

Paraules clau:

Notícies relacionades