Back to top

La Costa Daurada, present en una nova edició de Fitur

La fira internacional de turisme de Madrid reunirà a experts i agents de tot el país, fins al pròxim diumenge 22 de gener, per compartir coneixements, experiències i inquietuds al voltant del turisme.

Aquest dimecres al matí s'ha donat el tret de sortida de FITUR, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, que es desenvolupa durant cinc dies i que acull tant a professionals del sector del turisme, com a interessats en les últimes tendències del sector, com al públic general, que vol conèixer de primera mà els destins amb més oferta.

Una fira on també els municipis del territori tenen representació. Reus, Salou, Cambrils i Vila-seca són presents en aquest esdeveniment sota la marca de Costa Daurada. L'afluència aquest primer dia està sent molt notòria, unes xifres que, segons la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, demostren que el turisme està assolint xifres prepandèmia.

Per la seva banda, l'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha parlat de l'aposta que fan des del municipi per rebre encara més visitants, com també de la importància de desestacionalitzar el turisme del territori.

Crear networking i aliances

Al llarg del matí diferents actius relacionats amb el turisme del territori s'han reunit al mateix stand català per crear networking i aliances que puguin beneficiar l'estratègia turística tarragonina.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades