Back to top

La Covid-19 no entén d'edats

Segons el pediatre Pepe Serrano, no s'ha d'oblidar malgrat que la gran majoria d'infants agafen la Covid-19 d'una manera lleu, també n'hi ha que acaben a l'UCI o perden la vida.

Aquest dimecres, 15 de desembre, ha arrencat la campanya de vacunació contra la Covid-19 per les nenes i els nens d'entre 5 i 11 anys.

Una incidència molt superior a la resta de franges d'edat

Un col·lectiu que, actualment i per raons òbvies, era el que registrava un augment de casos més significatiu. De fet, a principis de setmana, i segons les dades publicades pel Departament de Salut, la franja d'edat dels 0 als 9 anys registrava una incidència total de 435, pràcticament, el doble de la registrada en la resta de franges. 

Ara bé, malgrat l'evidència de les dades, eren diversos els pares i mares que durant els últims dies s'han preguntat si seria beneficiós per al seu fill o filla la injecció de la vacuna contra la Covid-19.

Participa a l'Enquesta de Canal Reus

Segons Pere Serrano, membre de la Societat Catalana de Pediatria i del Comitè assessor de vacunes de l'Associació Espanyola de Pediatria, la vacuna en els infants també és necessària.

Serrano assegura que malgrat que la majoria d'infants que agafen la Covid-19 tenen símptomes lleus, també n'hi ha que acaben a l'UCI o perden la vida. Per això assegura que "el que no es pot fer és tenir una eina per evitar aquests casos i no fer-la servir". 

Paraules clau:

Notícies relacionades