Back to top

La COVID-19 obliga a ajornar el Ball de Sant Miquel de Reus

Es tracta d'una representació satírica que organitza el Ball de Diables de Reus i que enguany s'havia de celebrar a La Palma aquest proper divendres 18 de setembre.

Les quarantenes i els confinaments preventius obligaran, al llarg de l'any, a canviar les rutines de tots els àmbits de la societat. Un dels primers casos d'aquest inici de curs és el Ball de Sant Miquel, que de forma extraordinària s'havia de celebrar aquest divendres 18 de setembre a La Palma. Amb aforament restringit i entrades que s'havien de demanar a través d'internet, el Ball de Diables de Reus havien aconseguit protegir de la pandèmia un esdeveniment satíric que és la pedra a la sabata de tot polític de la ciutat. 

O això pensaven... a pocs dies per la representació, els possibles contactes amb positius en el si dels integrants del Ball de Diables que participaven al Ball de Sant Miquel, ha obligat a posposar l'esdeveniment.

Segons asseguren a Canal Reus fonts de l'entitat, finalment se celebrarà el proper 26 de setembre, també a La Palma. 

Dos passis

A més, el canvi de data permetrà celebrar dos passis del Ball de Sant Miquel. I és que les entrades que s'havien posat a disposició dels reusencs durant els darrers dies es van exhaurir immediatament. Un fet que va sorprendre molts membres del Ball de Diables que són fidels a la representació que habitualment es fa a la plaça del Castell i que enguany veien com no podien gaudir-la. 

Així doncs, la possibilitat de fer dues passades del Ball de Sant Miquel ha de permetre ampliar l'aforament i que molts més reusencs -també els integrants del Ball de Diables que s'havien quedat sense entrada- puguin viure aquest esdeveniment tan irònic i divertit. 

Paraules clau:

Notícies relacionades