Back to top

La Covid-19 podria fer augmentar els casos de càncer de pell

Aquest dissabte, 23 de maig, es va celebrar el Dia Mundial del Melanoma: el càncer de pell més agressiu que existeix. Una malaltia que s'associa a episodis de cremades solars acumulades al llarg de la vida i que apareix en els llocs del cos més exposats.
cancer

Durant els mesos de confinament, qui tenia una terrassa o un balcó, tenia un tresor. I és que la vitamina D que ens aporta el sol ha estat la més buscada durant setmanes. Ara bé, els experts alerten dels perills que podria provar aquest aïllament solar per a la salut de la nostra pell.

I és que, justament, l'exposició excessiva al sol és la causa principal d'un càncer de pell. No obstant això, els professionals de la salut asseguren que un 80% dels casos de melanoma es podrien prevenir, evitant aquesta exposició i l'ús de crema solar.

Cada any es diagnostiquen milers de casos de melanoma

Aquest 2020, s’espera que prop de 6.000 persones siguin diagnosticades de melanoma al conjunt de l’estat espanyol. De fet, aquesta malaltia s’emporta per endavant un miler de vides cada any. Per aquest motiu, i amb l’entrada del bon temps, els experts no es cansen de recordar que la pell té memòria i que és molt important protegir-se del sol. 

canalreus a telegram

Paraules clau: