Back to top

La cultura baixa el teló per evitar el contagi de Covid-19

Des del govern local, no descarten que el període de tancament s'allargui i pugui afectar fins i tot a Setmana Santa i Sant Jordi.
teatre

El teló baixat. És la imatge que ofereix des d'aquest dimecres el Teatre Fortuny de Reus, però també el Bartrina i el Bràvium, en el marc de les mesures que el govern català ha recomanat a l'hora d'evitar el contagi del coronavirus.

Una parada que, de moment, tindrà una durada de 15 dies des del seu inici, i no només afecta a teatres, sinó també centres educatius, casals de la gent gran, centres cívics i equipaments esportius. Per poder actuar en àmbit municipal, s'ha creat una comissió tècnica per prendre decisions al respecte. També s'ha parlat de la conciliació familiar. 

L'escenari amb el qual es troba el país, totalment insòlit fins ara, fa que cada dia pugui variar. Per això, des del govern local no descarten que la pandèmia pugui posar en perill celebracions al carrer com podria ser Setmana Santa o Sant Jordi.

Tot plegat, una situació que posa en pausa a molts àmbits de la societat, des de la política, la cultura, l'oci o l'educació i que ara per ara, té una data de caducitat de 15 dies que podria ser prorrogada.

Paraules clau:

Notícies relacionades