Back to top

La CUP Cambrils es presenta a les eleccions municipals

Així ho han manifestat des del grup de suport després d'un llarg i intens debat entre els seus integrants. Una decisió que, segons asseguren, han pres després dels diversos moviments feministes, independentistes i anticapitalistes que han anat sorgint al municipi durant l'últim any.
La CUP Cambrils es presenta a les eleccions municipals

Des del passat 1 d'octubre, Cambrils ha vist néixer una sèrie d'associacions i entitats com són el Comitè de Defensa de la República, el Casal Popular el Polvorí, Arran Cambrils, així com una assemblea feminista. Unes ideologies que segons el conegut Nucli de Suport de la CUP de Cambrils no estaven representades en l'àmbit institucional. Per aquest motiu, han decidit formar-se com a partit polític amb la voluntat de presentar-se a les pròximes eleccions municipals i defensar el conjunt de lluites populars que tenen lloc al municipi.

En l'assemblea oberta realitzada el passat 24 de febrer, ja es va posar de manifest la necessitat d'un projecte polític alternatiu i participatiu. Per aquest motiu, des de la CUP Cambrils asseguren que la seva intenció principal és treballar per al municipi, sigui dins o fora de les institucions.

Un projecte independentista i anticapitalista que vol consolidar-se al municipi cambrilenc per primera vegada en la seva història.

Paraules clau: