Back to top

La CUP demana formar part del Consell d'Administració de SECOMSA

La CUP presentarà una moció en el pròxim plenari del Consell Comarcal del Baix Camp en relació amb la participació i transparència a les empreses públiques de l'ens comarcal. Concretament, ho faran en referència als Consells d'Administració de les empreses SECOMSA i SECOMSA Gestió, on actualment la CUP està exclosa.

En l'última sessió plenària del Consell Comarcal del Baix Camp, el seu president, Joaquim Calatayud, va assegurar als partits a l'oposició que passarien a formar part del Consell d'Administració de les empreses públiques SECOMSA i SECOMSA Gestió.

Així ho asseguren des de la CUP, les quals denuncien que encara no s'ha fet efectiva la trucada. 

Demanen una major participació i transparència

Davant d'aquesta situació, els cupaires presentaran una moció en el pròxim plenari comarcal amb dos objectius sobre la taula.

"Per una banda, garantir la representació de tots els grups que vulguin en el Consell d'Administració de les empreses comarcals, sobretot el de SECOMSA; i d'altra banda, afegir la participació dels treballadors", assegura la portaveu de la CUP al Consell Comarcal del Baix Camp, Laia Muntas.  

Participació en 15 dels 58 milions d'euros de pressupost

En aquest sentit, des de la CUP també denuncien que dels 58 milions que configuren el pressupost per al 2021, l'oposició només té garantida la participació d'uns 15 milions d'euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades