Back to top

La CUP demana més sensors d'emissions per implantar la ZBE de Reus

Denuncien que actualment només hi ha un sensor d'aire en tota la ciutat i defensen que, amb la instal·lació de més sensors, es podria fer un estudi de quines zones seria més favorable la implementació d'aquesta ZBE

Durant aquest 2023 està previst que s'implementi la Zona de Baixes Emissions (ZBE) a Reus que, tal com va anunciar el govern municipal, estaria formada pel tomb de ravals.

Més sensors per realitzar un estudi

Tot i això, la CUP Reus no està d'acord amb com està planificada i, en el pròxim plenari, demanarà que s'instal·lin més sensors arreu de la ciutat per conèixer quins són els punts on faria falta la implementació d'aquestes restriccions de circulació de vehicles.

Denuncien que actualment només hi ha un sensor d'aire en tota la ciutat i defensen que, amb la instal·lació de més sensors, es podria fer un estudi de quines zones seria més favorable la implementació d'aquesta ZBE, i no pas únicament el Tomb de Ravals, tal com es contempla ara mateix. 

Demanen un procés participatiu

Els anticapitalistes també afegiran a la moció que s'obri un procés participatiu perquè la ciutadania reusenca hi pugui aportar propostes sobre zones on seria convenient que s'hi apliqui aquesta nova normativa.

Paraules clau:

Notícies relacionades