Back to top

La CUP es desmarca del pla estratègic "Reus Horitzó 32"

La CUP de Reus es planta davant el govern municipal i diu "NO" al pla estratègic "Reus Hortizó 32" que lidera la vicealcaldessa Noemí Llauradó.

A l'equador del mandat, i davant el pla estratègic "Reus Horitzó 32" que es planteja des del govern per recollir les línies d'actuació de cara els propers 10 anys, la CUP ha decidit plantar-se i desmarcar-se'n. Considera que és un "espai inútil", com ho demostra, segons la formació, el fet que aquest pla recull els mateixos eixos de plans anteriors, que no han sabut donar resposta ni solucions als problemes reals. A més, segons els cupaires, el projecte és només una estratègia política per "vendre fum amb plans a llarg termini mentre passen els dos anys restants de mandat". Des de la Candidatura també es posa en dubte que el Fòrum Ciutadà que proposa el grup overn per elaborar el pla estratègic representi la diversitat d'origen i socioeconòmica de la ciutat. Els cupaires asseguren que "no són perfils seguint uns criteris establerts sinó noms i cognoms concrets".

CUP: "Reus Horitzó 32", un pla estratègic "electoralista"

Des de la CUP consideren que el "Reus Horitzó 32" és una manera per posicionar-se davant les properes eleccions. Segons la portaveu de la formació, Marta Llorens, "és un joc electoralista", i afegeix, "això és una disputa entre Carles Pellicer i Noemí Llauradó per veure qui s'emporta la medalla".

Balanç dels dos anys de mandat

Malgrat desmarcar-se del projecte, la CUP afirma que continuaran treballant en el marc del Projecte de Ciutat que van presentar l'any passat, i que es fixa en àmbits com el de l'habitatge, el del comerç, el del servei de la brossa o el del Pla de la Bicicleta.

Paraules clau:

Notícies relacionades