Back to top

La CUP informa els veïns d'Hispània sobre la contaminació del subsòl

Aquest dijous, els cupaires han dut a terme una xerrada informativa per al veïnat de la Hispània, a Horts de Miró, per tal d'exposar el que diuen els informes previs respecte als condicionants d'aquest futur pàrquing municipal.

La CUP continua amb la seva campanya informativa sobre l'afectació mediambiental que podria tenir la construcció del pàrquing soterrat a l'antiga Hispània pels sols contaminats que s'hi han detectat en les prospeccions prèvies a l'inici del projecte.

Aquest dijous, els cupaires han dut a terme una xerrada informativa per al veïnat de la Hispània, a Horts de Miró, per tal d'exposar el que diuen els informes previs respecte als condicionants mediambientals d'aquest futur pàrquing municipal: que el subsol on s'ha de construir compta amb elements químics que superen els llindars permesos i que s'ha de garantir un tractament específic en el moment que es dugui a terme un moviment de terres.

A més de la regidora de la CUP, Mònica Pàmies, també hi han participat els advocats mediambientalistes Joan Pons i Ivan Hortiguela, que han apuntat que el veïnat no ha tingut accés a tota la informació del projecte. De fet, s'ha assenyalat, que el projecte hauria de sotmetre's novament a informació pública.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades