Back to top

La CUP ironitza sobre la campanya municipal de civisme

La CUP ha fet sàtira sobre la campanya municipal de civisme que l'equip de govern va presentar ara fa un mes. Aquest matí ha exposat una campanya que ironitza al voltant del contracte del servei de la brossa, l'Hospital Sant Joan, els pisos buits i el cas Innova. Una manera de denunciar el que ells consideren com actituds incíviques.
CUP de Reus.

La precampanya electoral també ha arribat a la CUP. Els cupaires han presentat una campanya publicitària irònica que ofereix una versió diferent de la que havia presentat l'equip de Carles Pellicer contra l'incivisme 'A Reus sempre toca'. Fent ús de la sàtira, han carregat contra l'Ajuntament amb exemples com el cas Innova i l'elevat nombre de pisos buits que hi ha a mans d'entitats bancàries.

La crítica també ha repassat la situació financera de l'Hospital Sant Joan de Reus i el traspàs de la seva gestió a mans de la Generalitat, així com el contracte del servei de la brossa. De fet, rebutgen la campanya municipal perquè consideren que hi ha una mancança pedagògica.

Amb aquesta campanya, han assegurat que rebutgen que la gent sigui incívica i han avançat que faran encartellades massives.

Paraules clau: